Заступник Міністра молоді та спорту України зустрівся з представниками молодіжних організацій Тернопільщини

Заступник Міністра молоді та спорту України зустрівся з представниками молодіжних організацій Тернопільщини

08.10.16 13:37 0 578
Питання розвитку громадянського суспільства України, реалізацію та фінансування молодіжних проектів за кошти державного бюджету, проблеми працевлаштування молоді, а також створення та діяльність молодіжних центрів обговорили представники молодіжних громадських організацій й активісти області під час зустрічі з заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою.

Під час зустрічі мова йшла про роботу міністерства і законодавчі зміни, які готує міністерство щодо молодіжної політики.

«Міністерство працює над багатьма змінами до законодавства. Наприклад, готується новий закон «Про молодь», — зазначає високопосадовець.

У свою чергу представники молодіжних організацій просили вдосконалити нормативно-правові акти, що регулюють співпрацю влади і громадських організацій. Зокрема, Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері.

Також присутні обговорили перспективи створення і розвитку молодіжних центрів в Україні, а також інші актуальні для молоді питання.

Детальніше в сюжеті телеканалу ІНТБ:

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів'яни ознайомилися з ...
Наступна новина: В Луцьку скасована ...

КОМЕНТАРІ