В Закарпатській області судитимуть начальника Дубівського управління соцзахисту населення Тячівського РДА за одержання 3 тис грн хабара    у сина своєї підлеглої працівниці за її незвільнення з посади

В Закарпатській області судитимуть начальника Дубівського управління соцзахисту населення Тячівського РДА за одержання 3 тис грн хабара у сина своєї підлеглої працівниці за її незвільнення з посади

08.10.16 12:25 0 621
У сина своєї підлеглої працівниці за її незвільнення з посади

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування та вже скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника Дубівського управління соцзахисту населення Тячівського РДА, який обвинувачується у одержанні хабара у сумі 3 тис.грн. (ч. 3 ст. 368 КК України) кваліфікуючими ознаками якого є одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди для себе за не вчинення такою службовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Нагадаємо, що працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками управління захисту економіки в області, було викрито при одержанні неправомірної вигоди 3 тис.грн. начальника Дубівського управління соціального захисту населення Тячівського РДА.

Встановлено, що чиновник вимагав та отримав від закарпатця – сина його підлеглої працівниці 3 тис. грн. за незвільнення та непониження її в займаній посаді. Прокуратурою було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди у великому розмірі службовою особою поєднане з вимаганням).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді відкриють ...

КОМЕНТАРІ