З понеділка,10 жовтня,у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

З понеділка,10 жовтня,у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

08.10.16 18:45 0 1010
Члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення про початок опалювального сезону 2016-2017 років в місті Луцьку.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась повідомив, що відповідно до даних Волинського обласного центру з гідрометеорології середньодобова температура зовнішнього повітря склала 5 жовтня 2016 року – 4,7 ?С, 6 жовтня 2016 року – 6,3 ?С.

Враховуючи прогноз погоди на вихідні дні, пропонується початок опалювального сезону 2016-2017 років в місті Луцьку розпочати з 10 жовтня 2016 року.

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна запевнила членів виконкому, що підприємство готове до початку опалювального сезону і планує протягом трьох днів забезпечити теплом усе місто. Зважаючи на підвищення тарифу на теплопостачання, буде фіксуватися не тільки дата, а й година подачі теплоносія до кожного окремого будинка. Ще вона звернулася до лучан, за можливістю, сплачувати авансові внески, які допоможуть підприємству своєчасно розраховуватися за газ.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що, в першу чергу, тепло буде подаватися в заклади освіти та охорони здоров'я. Подякував колективу та керівнику ДКП «Луцьктепло» за належну підготовку до опалювального сезону, попри заблоковані рахунки.

Він також звернувся до лучан, які мають борги за комунальні послуги, сплатити за надану послугу. Адже станом на сьогоднішній день лучани боргують 27 млн грн за тепло. Виконавча служба й надалі буде працювати з боржниками. Також Микола Романюк закликав мешканців міста не зволікати з оформленням субсидій.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в обласній ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ