У Луцьку посмертно нагородили бійців батальйону Айдар”

У Луцьку посмертно нагородили бійців батальйону Айдар”

08.10.16 19:16 0 777
У Луцьку вшанували пам'ять загиблих воїнів батальйону “Айдар”, які віддали життя, захищаючи кордони України у зоні проведення АТО. У конференц — залі Палацу культури Луцька зібралися члени родин загиблих учасників бойових дій, а також їхні побратими з батальйону “Айдар”. Участь у заході взяли заступник міського голови Сергій Григоренко та Майя Шостак - депутат міської ради, дружина загиблого айдарівця Сергія Шостака. Ініціаторами проведення зустрічі була ГО “Спілка родин учасників АТО”.

Офіцер “Айдару” Сергій Пандрак (”Сивий”) закликав усіх присутніх до спільної молитви за загиблиими Героями та за усіма пораненими і зниклими безвісти бійцями.

Потому Ордени “За мужність, доблесть, честь та відданість нації та українському народу” Сергій Пандрак вручив членам родин загиблих побратимів — айдарівців. Пам'ятними орденами посмертно нагороджені Вадим Хмель, Андрій Атаманчук, Роман Луцюк, Олег Вишневський, Віктор Кумецький, Ігор Філіпчук, Сергій Климчук, Рустам Хамраєв та Сергій Шостак.

Окрім цього, за активну волонтерську діяльність відзнаки отримали донька загиблого айдарівця Сергія Климчука Вікторія Климчук, а також мама двох зниклих безвісти братів Дмитра і Володимира Хомяків - Катерина Хомяк.

Також Сергій Пандрак подякував міській владі за підтримку і розуміння, за допомогу у вирішенні проблем АТОшників та їхніх сімей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Вінничина: обережно – ...

КОМЕНТАРІ