Молодь Тернопілля - за легальний заробіток

Молодь Тернопілля - за легальний заробіток

08.10.16 11:10 0 492
"Молодь за легальний заробіток" – з таким гаслом шостого жовтня студенти Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі разом із працівниками Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області провели флешмоб з питань легального працевлаштування. Захід відбувся на території центрального ринку міста Тернополя поблизу автовокзалу.

На тіньові процеси у сфері виплати заробітної плати залишаються дуже розповсюдженими та порушують конституційне право громадян на якісний рівень життя. На жаль, в наш непростий час чимало громадян живуть днем нинішнім, надаючи перевагу тимчасовим вигодам, чим сприяють розвитку такого негативного явища, як «тіньова зайнятість».

Під час флешмоб-акції було роздано інформаційні буклети щодо переваг легальної заробітної плати та з питань роботи веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Учасники акції привернули увагу тернополян та розповіли про негативні наслідки нелегального заробітку. Відмовившись від зарплати "у конверті" - кожен громадянин забезпечить собі оплачувану відпустку, лікарняні та гідну пенсію в майбутньому.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: вперше за ...
Наступна новина: Пам’ятник загиблим ...

КОМЕНТАРІ