У мешканця Вінниці вилучили більше 800 літрів спирту (+фото)

У мешканця Вінниці вилучили більше 800 літрів спирту (+фото)

08.10.16 13:09 0 499
У домоволодінні вінничанина співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області виявили та вилучили партію спирту, що зберігалася у пластикових 220-літрових діжках та пластикових пляшках. Тут же виявлені порожні діжки з характерним запахом спирту, шланги для розливу, лійка, спиртометр, фільтри.

Обшук здійснювався в рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів).

Вартість вилученої нелегальної підакцизної продукції становить майже 190 тис. грн. Вживання виготовлених зі спирту невідомого походження алкогольних напоїв могло нести пряму загрозу життю і здоров'ю споживачів.

З початку нинішнього року працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області з незаконного обігу вилучено спирту на загальну суму близько 20 млн. грн., алкогольного фальсифікату (в тому числі під виглядом елітних напоїв) – загальною вартістю понад 2 млн. грн. Це сотні тисяч літрів нелегальної лікеро-горілчаної продукції та сировини для її виготовлення, яку не допущено на тіньовий ринок, і яка вже не завдасть шкоди життю та здоров'ю громадян.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ