Чернігів: Підписане розпорядження про початок опалювального сезону

Чернігів: Підписане розпорядження про початок опалювального сезону

09.10.16 09:31 0 772
На початку наступного тижня у Чернігові розпочнеться опалювальний сезон 2016 – 2017 років. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Згідно з розпорядженням ПАТ «Облтеплокомуненерго», комунальному енергогенеруючому підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова», приватному підприємству «Спеціальна енергетична компанія», публічному акціонерному товариству по газопостачанню та газифікації «Чернігівгаз», підприємствам та організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, доручено розпочати опалювальний сезон 2016 – 2017 років та подавати тепло з урахуванням середньодобової температури зовнішнього повітря нижче + 8 градусів С.

Загальноосвітнім та дошкільним навчальним закладам, іншим закладам освіти теплопостачання підключать з 10 жовтня 2016 року. Лікарні, поліклініки, а також заклади культури - з 11 жовтня 2016 року (за письмовим зверненням керівника бюджетної установи). Житловому фонду комунальної власності територіальної громади міста Чернігова, кооперативним житловим будинкам, об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків, приватному житловому фонду, а також відомчому житловому фонду підприємств та установ – з 12 жовтня 2016 року.

У документі також зазначено, що з метою удосконалення обліку природного газу та недопущення його втрат, у зв'язку з використанням побутових плит для опалення, встановити опалювальний сезон для споживачів, що користуються індивідуальним газовим опаленням, з 00 годин 10 жовтня 2016 року до 15 квітня 2017 року.

Крім того, керівникам житлово-експлуатаційних підприємств міської ради, об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків та іншим організаціям, статутом яких передбачена діяльність з надання житлово-комунальних послуг, спільно з теплопостачальними організаціями рекомендовано, шляхом обходу квартир, провести роз'яснювальну роботу з боржниками про необхідність термінового погашення заборгованості за опалення, гаряче водопостачання та інші комунальні послуги.

Розпорядження міського голови "Про початок опалювального сезону 2016 – 2017 років"

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку почав працювати ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ