Луцьк: спортивне свято «Відпочиваємо разом»

Луцьк: спортивне свято «Відпочиваємо разом»

11.10.16 10:10 0 691
08 жовтня 2016 року провідний професіонал комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Зінь організувала спортивно-розважальне свято «Відпочиваємо разом».

Вихованці, які відвідують приміщення «Лучеськ» КЗ «Спорт для всіх» та проживають в мікрорайонах Рівненської та Балки, демонстрували свої вміння на території ЗОШ №17 на спортивних спорудах.

В програму входили змагання: з міні футболу, дартсу, кидання набивного м'яча, підтягування на перекладині, подолання горизонтальної драбини. Окрім цього, для наймолодших дітей були організовані конкурси: «Снайпер» та «Найспритніший».

Захід розпочали футболісти на спортивному майданчику зі штучним покриттям ЗОШ № 17. Участь брали 7 команд: 3 старших (1999- 2002 р.н.) і 4 молодших (2003 р.н. і молодші). Діти показали хороший спортивний рівень та вміння грати у футбол. Атмосфера на футбольному полі була товариська, настрій бойовий.

Також юнаки показували свою майстерність в спортивно-прикладних видах, подолання горизонтальної драбини та підтягуванні на перекладині. Найшвидше подолав драбину Дмитро Некрасов, а сильнішим на перекладині став Владислав Приходько.

Діти молодшого віку мітко попадали в ціль у дартсі. Між ними була проведена особиста першість. Кращий результат серед хлопців у Желіка Желінського, а у дівчат - Вікторії Гордіюк.

Ще одним видом спортивної програми було кидання набивного м'яча на дальність. Ці змагання стали цікавими не лише дітям, а й батькам, які взяли участь у змаганнях і власним прикладом показали хороші результати. Серед дівчат перемогу здобула Дарина Сахнюк, а серед хлопців переміг Олексій Барда.

Не менш цікаво пройшли і спортивні конкурси: «Снайпер» і «Найспритніший». Дітлахи показали свої вміння змагатись і перемагати. А кращими «снайперами» стали Катя Лисик і Максим Штик.

Учасників змагань нагородили дипломами КЗ «Спорт для всіх», головний фахівець Наталія Компанієць, провідний професіонал КЗ «Спорт для всіх» Наталія Зінь та ветеран спорту Раїса Молчанова.

Також усі дітлахи та активісти спортивного свята (Владислав Данилюк, Анна Барилюк, Софія Палаєвська, Тетяна Барилюк, Андрій Борисюк, провідний професіонал КЗ «Спорт для всіх» Володимир Наумук, Анна Джереджа та ветеран спорту Раїса Іванівна Молчанова) отримали солодощі, які додали святкового настрою.

Адміністрація комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», висловлює вдячність голові ГО «Автомайдан Волині» Сергію Посі за підтримку і спонсорську допомогу в проведенні свята.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ