Нова Волинська військова частина запрошує на контракт!

Нова Волинська військова частина запрошує на контракт!

11.10.16 13:18 0 517
Відповідно до спільного рішення Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України в м. Володимир – Волинському розпочалось формування нової військової частини протиповітряної оборони. У зв'язку з цим, військові комісаріати Волинської області проводять відбір кандидатів на військову службу за контрактом на посади не тільки солдатського, сержантського, а й офіцерського складу.

Зокрема, серед посад солдатського та сержантського складу військовій частині необхідні: механіки – водії, водії – електрики, оператори бойової машини, заступники начальника обслуги, командири відділень.

Серед офіцерського складу необхідні: командири взводів, рот, батарей, заступники командира роти з морально – психологічного забезпечення, заступники командира роти з озброєння та інші фахівці.

Інформуємо, що у 2016 році суттєво збільшено розмір грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України. Так звичайний солдат отримує – від 7000 грн, сержантський склад – від 8000 грн, офіцери – від 9500 грн щомісяця. Також місцевими районними державними адміністраціями виплачується одноразова грошова допомого в розмірі від 3 до 8 тисяч гривень особам, які підписали контракт із Збройними Силами України.

Щодо соціальних гарантій, то військовослужбовці мають право на безкоштовне здобуття вищої освіти без відриву від військової служби, безкоштовне медичне забезпечення, а також санаторно – курортне лікування.

За детальною інформацією просимо звертатись до Луцького об'єднаного міського військового комісаріату за адресою: м. Луцьк, вул. Теремнівська 85А, кабінет 406 або за телефонами: (0332) 75-14-31; моб. тел. (066) 249-58-85; моб. тел. (068) 484-01-60.

Луцький об'єднаний міський військовий комісаріат

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі спортсмені ...
Наступна новина: На чемпіонаті України з ...

КОМЕНТАРІ