Сергій Надал привітав тернопільський козацько-десантний екологічний осередок зі святом

Сергій Надал привітав тернопільський козацько-десантний екологічний осередок зі святом

11.10.16 18:19 0 614
Днями виповнилося три роки з початку діяльності Тернопільського козацько-десантного екологічному осередку ім. Дмитра (Байди) Вишневецького. Привітати зі святом членів громадської організації прийшов міський голова Сергій Надал, який вручив грамоти та подарунки.

«Ваша організація - це приклад того, як потрібно реалізовувати соціальні ініціативи. Ви, маючи хороші ідеї, об’єдналися в громадську організацію та працюєте над їх реалізацією, - зазначив очільник Тернополя. - Завдяки вашій волонтерській роботі підтримку відчувають наші солдати на Сході Україні у зоні АТО, ви допомагаєте підтримувати громадський порядок у місті. І за це дякую вам від імені усіх тернополян. Бажаю організації розвитку, а усім учасникам здоров’я, добробуту та родинного затишку».

У свою чергу тернопільський обласний кіш вручив Сергію Надалу подяку за вагомий вклад у наданні волонтерської допомоги на передові ділянки в зону проведення АТО та розвиток Українського козацтва.

«З вірою в серці, впевненістю у нашій єдності з народом впевнено будуємо шлях до мирного майбутнього нашої Батьківщини - України», - ідеться у подяці.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как осуществить офисный ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ряд ...

КОМЕНТАРІ