Призовників з Бучацького району відправили до лав Збройних Сил України

Призовників з Бучацького району відправили до лав Збройних Сил України

11.10.16 15:24 0 600
10 жовтня у Бучацькому районному військовому комісаріаті відбулась перша урочиста відправка призовників осіннього призову на строкову військову службу. Цього дня лави Збройних Сил України поповнять четверо жителів Бучаччини.

Привітали майбутніх солдатів заступник голови районної державної адміністрації Ігор Погонець, військовий комісар Богдан Мороз, родичі та близькі.

«Хочу подякувати матерям, чиї сини виявили бажання проходити службу у ЗСУ. Маєте пишатися тим, що виховали справжніх патріотів нашої держави, котрі з честю та гідністю виконуватимуть свій громадянський обов'язок – захищатимуть суверенність і цілісність нашої держави» – наголосив Ігор Олегович.

За традицією, усіх захисників України, жителів м.Бучач, с.Старі Петликівці, с.Трибухівці, с.Язлівці, окропив свяченою водою та благословив напутніми словами священнослужитель із церкви отців Василян.

До слова, на строкову службу з Бучацького РВК цієї осені планується призвати 30 громадян. Всі призовники, які будуть призвані, проходитимуть строкову службу в пунктах постійної дислокації і в зону АТО направлятися не будуть.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку було виявлено ...
Наступна новина: Довідка про відсутність ...

КОМЕНТАРІ