Акція

Акція "Випускник" у Рівному

11.10.16 09:37 0 544
За кілька місяців розпочнуться вступні іспити для старшокласників. перед випускниками шкіл постає одне з найголовніших питань: вибір предметів, необхідних для складання іспитів із зовнішнього незалежного оцінювання, а для тих, хто уже визначився із майбутнім профілем навчання постає інше питання – вибір навчального закладу. Для того, щоб допомогти дати відповідь на ці та інші питання для одинадцятикласників шкіл Рівного був проведений профорієнтаційний захід - акція «Випускник», який організували фахівці Рівненського міського центру зайнятості спільно з управлінням освіти Рівненського міськвиконкому.

Учасниками заходу були понад 700 учнів 11 класів шкіл міста та представники близько двадцяти навчальних закладів різних рівнів акредитації Рівного. Свої навчальні програми також презентували представники Національного університету «Острозька академія», Національного фармацевтичного університету Харкова, Львівського національного університету ветеринарної медицини і біотехнологій ім. С. З. Гжицького.

Учасники Акції знайомили гостей з інформацією про свої навчальні заклади: розташування, перелік професій, за якими ведеться підготовка, навчально-технічною базою, дозвілля та творчість студентів, можливості застосування отриманих знань та навичок. Школярі мали змогу задати питання, що цікавили їх, представникам навчальних закладів, поспілкуватися зі студентами.

З собою школярі брали презентаційні матеріали: візитівки, інформаційні буклети, листівки, які підготували навчальні заклади.

Сподіваємось, що проведений захід допоможе випускникам зробити свій професійний вибір.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ