Переваги парфумів Chanel (Шанель)

Переваги парфумів Chanel (Шанель)

11.10.16 12:30 0 1194

Неповторна, унікальна Коко Шанель так багато нового привнесла в жіночий світ, що забуття їй точно не загрожує. Завдяки їй у представниць прекрасної статі з'явилася можливість виглядати вишукано і стильно і при цьому відчувати себе неймовірно комфортно. Коко сміливо взяла з чоловічого гардероба речі, які до сих пір є улюбленим жіночим одягом. Але, ім'я цієї жінки у всіх на вустах не лише завдяки сміливим вбранням.

Знаменитим став і парфум, популярність якого до цих пір нікому не вдалося затьмарити, а саме "Chanel №5", про який ми і поговоримо далі і розповість нам про них співробітник інтернет-магазину butik-parfum.ru, на якому кожна представниця прекрасної половини людства можете придбати собі чудові парфуми від "Chanel".

До появи парфумів "Chanel", парфумери пропонували тільки квіткові аромати. Причому вони не відрізнялися стійкістю, тому дамам доводилося використовувати чимало засобів, щоб зберегти запах. Саме в ті часи в парфумерії з'явився непідробний мускус, здатний фіксувати аромат. Але для його використання потрібна висока кваліфікація фахівця. Саме такий парфумер і був у Коко Шанель, а саме Ернест Бо. Він створив парфум "Chanel №5", які до сих пір є еталоном в світі парфуму.

Композиція призначалася для розкутих, сексуальних жінок, які володіють особливим темпераментом і характером. Цієї мети парфюмеру вдалося домогтися. Тому "Chanel №5" можна було впізнати серед тисяч ароматів.

Згодом з'явилися й інші не менш привабливі парфуми. Коко залишилася вірна собі. У жіночих композиціях використовувалися аромати, які раніше застосовувалися тільки в чоловічому парфумі. Це дозволило зробити акцент не на квітковому ароматі, а на привабливості жінки. Парфуми "Chanel" на кожній представниці прекрасної статі розкриваються по-різному, що забезпечує її індивідуальність.

Сьогодні парфуми "Chanel" пропонуються у великому асортименті. Бренд має парфуми для чуттєвих жінок, елегантних леді, а також життєрадісних молодих дівчат. Тому вибрати свій неповторний аромат зможе знайти кожна жінка.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Заклади культури міста ...

КОМЕНТАРІ