Довідка про відсутність судимості

Довідка про відсутність судимості

11.10.16 15:33 0 775

Довідка про відсутність судимості є, напевно, одним з найбільш затребуваних документів в нашій країні. Це документ, який інформує про наявність чи відсутність судимості у особи, на момент перевірки.

У прив'язці до міграційних процесів, цю довідку вимагають посольства різних держав при розгляді питань видачі візи для в'їзду, а так само при працевлаштуванні в зазначеній країні.

Окремим приводом для отримання довідки про несудимість може бути оформлення на роботу в сфері банківських послуг, з вибухово-небезпечними речовинами і отриманні ліцензії на роботу з наркотичними засобами та прекурсорами.

Крім цих випадків, аналогічні довідки оформляються для отримання довідки про місце проживання, усиновлення або опікунство, а також для участі в державних тендерах і для отримання дозволу на носіння зброї.

Наші чиновники - дуже милі люди, але спілкування з ними іноді може довести до інфаркту... Особливо, якщо потрібно отримати довідку про несудимість або який-небудь інший документ.

Головна зброя боротьби з чиновником - знання! Коли краще прийти, щоб не стояти в черзі, які документи підготувати, як правильно заповнити заяву, як себе вести, що вимагати, а де попросити - з цих дрібниць складається успіх отримання потрібного Вам документу.

Якщо ж Ви не впевнені в своїх можливостях, або Вам просто не хочеться витрачати на це свої сили і час, Ви можете замовити довідку про відсутність судимості терміново або в стандартні терміни в спеціалізованій компанії (наприклад, тут). В цьому випадку всі турботи, пов'язані з отриманням документа, співробітники компанії візьмуть на себе!

Якщо Вам потрібна довідка про несудимість видана на території України, Вам необхідно надати такі документи та інформацію:

  • Копія громадянського паспорта (1-а, 2-а сторінка, прописка);
  • Заповнена та підписана анкета-заява на отримання довідки про несудимість в Україні;
  • Інформація про терміни отримання довідки.

Примітка. Анкету необхідно заповнювати від руки розбірливо, бажано друкованими літерами. В більшості випадків, компанія не несе відповідальності за можливі помилки в готовій довідці в разі заповнення анкети прописними буквами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ