Вінничина: на Крижопільщині,за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища,завершено відновлення санітарного стану річки Безіменної (+фото)

Вінничина: на Крижопільщині,за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища,завершено відновлення санітарного стану річки Безіменної (+фото)

12.10.16 12:49 0 533
За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, в Крижопільському районі за рахунок коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища завершено реалізацію заходу, який передбачає відновлення санітарного стану річки Безіменної.

Проект передбачав ліквідацію аварійності гідротехнічної споруди (ГТС) шляхом проведення реконструкції шлюза рекулятора на території с. Голубече, відновлення і підтримку сприятливого санітарного стану водойми.

В поточному році на продовження робіт з регулювання річки Безіменної з реконструкцією ГТС в с.Голубече виділено 800,0 тис. грн. з обласного екологічного фонду при співфінансуванні з сільського бюджету 180,7 тис. грн.

Замовником з реалізації природоохоронного заходу виступила Голубецька сільська рада.

За період здійснення заходу проведено роботи з очистки русла водойми та накопичувального басейну, що є необхідною умовою збереження водного об'єкту, реконструкції гідротехнічної споруди.

Реалізація природоохоронного заходу сприятиме поліпшенню технічного стану гідроспоруди та благоустрою водойми в населеному пункті, недопущенню підтоплення земельних ділянок житлових будинків поряд з річкою.

Здійснення заходу поширюється на 10,0 тис. населення смт Крижопіль та с.Голубече.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затримано небезпечного ...

КОМЕНТАРІ