На підприємстві «Луцькспецкомунтранс» відбувся день депутата

На підприємстві «Луцькспецкомунтранс» відбувся день депутата

12.10.16 12:23 0 563
З роботою Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» у рамках дня депутата ознайомилися обранці луцької громади. Участь у заході взяли секретар міської ради Юлія Вусенко, депутати Орися Залевська, Тетяна Янчук, Микола Собуцький, Тарас Шляхтич, Аркадій Соломатін, Сергій Балицький, Юрій Безпятко, Сергій Була, Олександр Кравченко, Віктор Ящук, Алла Надточій, Костянтин Петрочук, Микола Романюк та Сергій Шкода.

Директор комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич поінформував обранців громади про стан готовності підприємства до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» було придбано снігонавантажувач, подрібнювач деревини, автомобіль для розсипання піску та інше.

За словами Валерія Кузьмича, підприємство має достатню кількість піску, щебеню і солі для посипання доріг, на які виділено 1 млн 400 тис грн. За ці кошти придбано три тисячі тонн піску, три тисячі тонн щебеню, які вже перемішані із сіллю, та готові для посипання доріг. Окрім того, є три тисячі тонн піщано-соляної суміші, три тисячі тонн щебенево-соляної суміші, близько тридцяти тонн чистої солі та сто двадцять тонн солі з піском. На сьогоднішній день вже оплачено ще за два вагони солі. Підприємство має шість автомобілів піскорозкидачів. Цього року купили спеціальне комп'ютеризоване обладнання, яке, в залежності від кількості снігу, буде регулювати потрібну кількість солі. При потребі будуть обладнані та використані для посипання доріг й інші автомобілі, які має ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Окрім того, якщо будуть сильні снігопади, буде залучатися снігоочисна техніка інших підприємств, з якими підписані угоди про співпрацю.

Валерій Кузьмич розповів про інші напрямки діяльності підприємства, акцентуючи на зборі і вивезенні твердих побутових відходів. Він показав контейнери для сміття, які є в достатній кількості різного об'єму із металу та пластику. Ще кілька років тому, за ініціативи міського голови Миколи Романюка, підприємство почало реалізовувати контейнери мешканцям приватних забудов у кредит. Розраховуватися за контейнер можна протягом 36 місяців. Та й вартість його невисока. Наприклад, пластиковий контейнер ємкістю 120 літрів коштує 558 грн.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Черная пятница 2016 в ...
Наступна новина: Что такое профильная труба?

КОМЕНТАРІ