Тернопільський «Карітас» розпочинає новий пасторальний рік

Тернопільський «Карітас» розпочинає новий пасторальний рік

12.10.16 15:26 0 575
У вівторок, 11 жовтня, урочисто відкрили пасторальний рік у Тернопільському благодійному фонді «Карітас». Цього ж дня відбулося освячення нової фігури Святого Вікентія Архієпископом та Митрополитом Василієм Семенюком.

«Традиційно кожного року ми організовуємо відкриття пастрального року у «Карітасі», щоб виокремити деякі проекти. У цей рік Божого Милосердя, завдяки нашим благодійникам, нам вдалося встановити фігуру святого Вікентія де Поля - священика, який був першим, хто заснував організацію «Сестер милосердя». - зазначає директор «Карітасу» о.Андрій Марчук. - Також ми розпочинаємо у Тернополі роботу з людьми та молоддю з особливими потребами. Хоч вони деколи й не прийняті суспільством через їх фізичні вади, проте їх внутрішній світ дуже багатий».

Директор тернопільського «Карітасу» подякував усім благодійникам та жертводавцям за підтримку.

До слова, Тернопільська міська рада спільно з «Карітасом» за ці роки відкрили стоматологічний кабінет для безхатченків та соціально-незахищених верств населення, благодійну їдальню, за сприяння фонду на початку війни було закуплено речі для бійців АТО, реалізовано проекти «Територія милосердя», фотовиставки дітей з неблагополучних сімей «Миттєвості нашого життя». Також поза увагою не залишається доля переселенців, для яких перед Різдвом було організовано святкову вечерю, тощо.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ