Чернігів: Пізнавально-розважальний захід «Козацькі забави» для вихованців комунального закладу міської ради

Чернігів: Пізнавально-розважальний захід «Козацькі забави» для вихованців комунального закладу міської ради

12.10.16 08:02 0 528
12 жовтня о 15:30 Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради проводить пізнавально-розважальний захід «Козацькі забави» на території Чернігівського міського центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю для дітей старшого та середнього шкільного віку міста Чернігова.

Організатори квесту пропонують пройти станції, що будуть презентувати побут та щоденні розваги козаків на Січі. Маршрутні листи для козаків та козачок будуть відрізнятися, а значить всі матимуть змогу проявити себе з найкращих сторін.

У кінці заходу найспритніші козаки будуть відмічені пам'ятними подарунками від Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Хочете щоб ваша дитина спробувала себе у змаганнях? Дзвоніть 5-34-31 та отримайте ще більше деталей або заходьте на наш сайт dozvillya.edukit.cn.ua та отримайте більш детальну інформацію щодо заходу та розташування і напрямки роботи клубів за місцем проживання.

За інформацією КЗ ПНЗ "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Аграрії Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ