112 запитів на інформацію надійшло до органів прокуратури Рівненщини за 9 місяців 2016 року

112 запитів на інформацію надійшло до органів прокуратури Рівненщини за 9 місяців 2016 року

12.10.16 15:50 0 597
До органів прокуратури Рівненської області упродовж 9 місяців 2016 року надійшло 112 запитів у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з яких органами прокуратури розглянуто 97.

Надано інформацію на 68 інформаційних запитів; 27 запитувачам роз'яснено норми Закону України «Про доступ до публічної інформації», відмовлено у наданні інформації на 2 запити; 15 запитів скеровано за належністю для організації розгляду належним розпорядникам інформації.

Найбільшу кількість запитів (77) розглянуто апаратом прокуратури області, до Рівненської місцевої прокуратури надійшло 15 запитів.

Найчастіше запитувалась інформація з кадрових питань (36 запитів).

Зокрема, запитувачі цікавились деклараціями та автобіографічними даними новопризначеного керівництва прокуратури області, керівників місцевих прокуратур; розміром заробітної плати працівників прокуратури; результатами перевірок прокурорів у відповідності до норм Закону України «Про очищення влади». Крім того значна кількість запитів стосувалась питань досудового розслідування кримінальних проваджень, які викликали суспільний резонанс та підвищену увагу громадськості (27 запитів).

Відділ організації прийому

громадян, розгляду звернень та запитів

прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Здійснено оцінку ...

КОМЕНТАРІ