У Волинській області документи для авто на іноземній реєстрації підробляли і в Турійському районі

У Волинській області документи для авто на іноземній реєстрації підробляли і в Турійському районі

13.10.16 09:08 0 590
Працівниками Ковельської місцевої прокуратури спільно з працівниками Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області та управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено ще одне місце виготовлення підробних документів на транспортні засоби на іноземній реєстрації.

Як уже повідомлялося, Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про підроблення офіційних документів (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

У ході досудового розслідування уже було проведено обшук за місцем проживання ковельчанина, в оселі якого вилучено свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, зразки документів з відтисками печаток нотаріуса Республіки Польща, закордонні паспорти і копії документів громадян Республіки Білорусь, комп'ютери й принтери. Окрім того, вилучено ще 5 транспортних засобів на іноземній реєстрації.

у межах цього кримінального провадження проведено санкціонований судом обшук на території домоволодіння у Турійському районі й вилучено документи з відтисками печаток нотаріуса Республіки Польща, штампи та печатки польського нотаріуса, свідоцтва з додатками про реєстрацію транспортних засобів в Республіці Польща, свідоцтва про зміну імені та техніку, яка використовувалася для виготовлення підробних доручень від імені громадян Польщі на право керування транспортними засобами, які іноземні громадяни ввозили на територію України.

Триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 14 жовтня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ