У Володимирі-Волинському вилучили контрафактної продукції на 300 тис. грн.

У Володимирі-Волинському вилучили контрафактної продукції на 300 тис. грн.

13.10.16 20:50 0 674
Володимир-Волинською місцевою прокуратурою спільно із працівниками Управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України у рамках розпочатого прокуратурою кримінального провадження про виготовлення, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів та збут підроблених марок акцизного податку, а також про незаконне виготовлення, зберігання, транспортування та збут підакцизних товарів проведено санкціоновані судом обшуки у помешканнях та підсобних приміщеннях, які належать двом жителям Володимира-Волинського.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 400 пляшок горілчаних виробів із марками акцизного податку, які мають ознаки підробки, понад 10 тис. пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку та марками акцизного податку із ознаками підробки, близько 200 л рідини з характерним запахом спирту.

Усього вилучено підакцизних товарів на загальну суму понад 300 тис. грн.

Триває досудове розслідування.

Правоохоронні органи Волині вживають заходів задля встановлення й припинення інших фактів злочинної діяльності осіб, причетних до незаконного обігу підакцизних товарів в області.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аутсорсинг: что это такое?

КОМЕНТАРІ