На Вінничині в селі Глинськ Калинівського району урочисто відкрито ще одну групу дитячого садочка (+фото)

На Вінничині в селі Глинськ Калинівського району урочисто відкрито ще одну групу дитячого садочка (+фото)

13.10.16 19:01 0 668
Біля приміщення Глинського дитячого садочка 11 жовтня зібралось чимало гостей та жителів села.

Були і наймолодші мешканці сільської громади. Саме для них відкрито ще одну групу на 30 діток. На святковому заході були присутні заступник голови - директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ігор Івасюк, дружина народного депутата України Любов Юрчишина, депутат обласної Ради Анатолій Ткач, голова районної державної адміністрації Володимир Гаврилюк, голова районної ради Василь Поліщук, голова Глинської сільської ради Віктор Янківський, молодь та громадськість.

З вітальним словом виступив Ігор Івасюк, він підкреслив, що в районі створюються гарні умови для виховання та розвитку дітей, адже саме тут було відкрито найбільшу кількість дошкільних навчальних закладів.

Голова районної державної адміністрації Володимир Гаврилюк подякував усім, хто допомагав, а особливо колишньому керівнику господарства Петру Маковецькому, який приклав багато зусиль для відкриття додаткової групи садочка.

Дитячий садочок Глинської сільської ради відвідує 30 дітей, причому в селі проживає більше 80 дітей віком від 0 до 6 років. Тож відкриття ще однієї групи садочка – необхідна і вкрай важлива для села подія.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Неповнолітнього жителя ...
Наступна новина: На Вінничині ми повинні ...

КОМЕНТАРІ