Тернопільські школярі стали переможцями у Чемпіонаті України з морських багатоборств

Тернопільські школярі стали переможцями у Чемпіонаті України з морських багатоборств

13.10.16 13:58 0 657
З 29 вересня до 1 жовтня у Трускавці відбувався Чемпіонат України з морських багатоборств.

Команда юнаків та дівчат відділення плавання КДЮСШ №1 взяли участь у акватлоні –змаганнях з морських багатоборств, які складаються з бігу на дистанції 800 метрів та плавання на 200 метрів. Команда, за участю учнів шкіл №19 та 29 Михайла Веселовського, Остапа Кулеби та Салега Абдурахмана, здобула перше місце у загальнокомандному заліку. В індивідуальному заліку Михайло Веселовський став чемпіоном України, а Остап Кулеба - срібним призером.

Команда дівчат (учениці школи №26 Аліна Фічак, школи №29 Анастасія Костич та Української гімназії ім. І.Франка Валерія Сивак) здобула друге місце у загальнокомандному заліку, Аліна Фічак стала бронзовою призеркою чемпіонату в індивідуальному заліку.

Окрім того, у Трускавці проводилися Всеукраїнські змагання з морських багатоборств (акватлон) для старших вікових категорій, а саме юнаків та дівчат 13-15 та 16-18 років та наймолодших багатоборців. Спортсмени КДЮСШ №1 стали переможцями та призерами у своїх вікових групах. Підготували спортсменів тренери Мазур Світлана та Антонишин Катерина.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі розпочався ...

КОМЕНТАРІ