На Тернопільщині ремонтують дороги

На Тернопільщині ремонтують дороги

13.10.16 09:58 0 616
Досі стан доріг в Теребовлянському районі був далеко не найкращий, тож ремонт навіть окремих їхніх частин вкрай необхідний. Про це наголошує розповідає голова райдержадміністрації Юрій Ништа

«Протяжність, по якій ми проїхали – дуже великі ямки, дуже великі вибоїни, дуже масштабне руйнування асфальтного покриття. І тому десь протягом останніх 30-40 років ця дорога взагалі не ремонтувалась. На сьогоднішній день пріоритетом ремонту цієї дороги стало те, що населені пункти, які з'єднує ця дорога з основною дорогою, є перспективними», — підкреслив керівник району.

Наразі ремонтують дорогу від села Могильниця до села Ласківці. При виконанні робіт, каже начальник райавтодору, орієнтуються на стан покриття.

«Технічно роботи проводяться, якщо є така значна ямковість, ми підсипаємо щебенем, вкатуємо цей щебінь і тоді накриваємо. Де є значна ямковість, ми грубший щебінь, якщо розібратися марку – це Б1 асфальт, ми його вкладаємо, а тоді, якщо потрібно вже меншу ямковість – тоді Б3 асфальт. Вже де більше висівки, менше крупного зерна щебеня. Ми, в основному, працюємо з 0,20 щебенем», — зазначає начальник філії «Теребовлянський райавтодор» Ярослав Давибіда.

Ремонт проводять за кошти з державного бюджету та підтримки народних депутатів Тернопільської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку муніципальна ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ