Депутати міської ради ознайомилися з роботою ДКП “Луцьктепло”

Депутати міської ради ознайомилися з роботою ДКП “Луцьктепло”

14.10.16 14:48 0 577
Під час дня депутата секретар міської ради Юлія Вусенко разом із депутатами міської ради відвідали ДКП “Луцьктепло”. 10 жовтня у місті розпочався опалювальний сезон, тож обранці громади перевіряли готовність підприємства до роботи у зимовий період.

У дні депутата взяли участь Аркадій Соломатін, Костянтин Петрочук, Сергій Була, Алла Надточій, Орися Залевська, Майя Шостак, Тетяна Янчук, Юрій Безпятко, Петро Нестерук, Павло Данильчук, Олександр Лазука. Одним із питань, яке розглянули під час відвідин, було вирішення ситуації із котельнею на вулиці Карбишева.

Як зазначила Юлія Вусенко, на сесію міської ради 26 жовтня вноситься питання про надання дозволу на укладення договору між ДКП “Луцьктепло” та ТзОВ “Тепло-Енерго-Центр”, компанією, яка на має право володіння котельнею.

Депутати міської ради на чолі з Юлією Вусенко оглянули роботу котельні на вулиці Карбишева. Вона знаходиться у хорошому технічному стані, має технічні можливості для безперебійного забезпечення мешканців теплом.

Було прийнято рішення наступного тижня провести зустріч із власником компанії, аби обговорити подальші дії щодо роботи котельні та її працівників.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центрі міста відбулася ...
Наступна новина: Більше третини цукру в ...

КОМЕНТАРІ