Луцьке вище професійне училище №9 святкує 50 — річний ювілей!

Луцьке вище професійне училище №9 святкує 50 — річний ювілей!

14.10.16 10:10 0 694
У переддень свята Покрови пресвятої Богородиці, у стінах Луцького вищого професійного училища №9 урочисто відзначили 50 — у річницю із дня заснування. 13 жовтня 1966 року на базі Луцького машинобудівного заводу було створене училище, яке за 50 років свого існування підготувало понад 20 тисяч викококваліфікованих спеціалістів. У актовому залі зібралися викладачі та працівники училища, майстри виробничого навчання, ветерани праці, студенти, випускники, представники міської та обласної влади, керівники провідних підприємств міста.

Прешим із вітальним словом до гостей звернувся директор ЛВПУ №9 Володимир Романюк. “Гордістю нашого училища завжди залишатимуться саме наші працівники, адже завдяки їхній нелегкій щоденній праці, ми кожного року випускаємо у світ кваліфікованих молодших спеціалістів різних спеціальностей. Знання, які отримують випускники нашого училища, згодом допомагають їм прявити себе у різних галузях народного господарства, розбудовуючи при цьому нашу державу, примножуючи її добробут та зміцнюючи економіку. Тож бажаю вам усім міцного здоров'я, невичерпної творчої енергії, цікавих робочих буднів, терпіння і наснаги”, - сказав він. Також він подякував за багаторічну співпрацю та допомогу у працевлаштуванні випускників училища керівникам відомих у Луцьку промислових підприємств, зокрема ПАТ “СКФ Україна”, ПАТ”Електротерометрія”.

Заступник міського голови Андрій Киця зачитав вітальний адрес міського голови викладачам та студетам училища, у якому від імені Луцької міської ради та від себе особисто привітав із 50 — річчям від дня створення училища. “Професії, які здобуває молодь у вашому училищі, завжди будуть популярні та затребувані у суспільстві. Бажаю вам завжди залишатися професіоналами своєї справи, а також міцного здоров'я, миру та благополуччя,”, - сказав він.

Потому Андрій Киця вручив Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих кадрів, а також з нагоди 50-річчя заснування училища викладачу спецдисциплін Світлані Гоменюк, майстру виробничого навчання Світлані Максимчук та заступнику директора з навчально-виховної роботи Валерію Овсяннікову.

Також слова вітання на адресу училища лунали від помічника народного депутата Ігоря Гузя Оксани Киричук та заступника начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Олександра Ткачука.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ