У Чернігові відбувся захід,присвячений Дню козацтва

У Чернігові відбувся захід,присвячений Дню козацтва

14.10.16 16:30 0 620
12 жовтня Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради провів захід присвячений Дню козацтва – «Козацькі забави» для вихованців клубів та їх друзів.

На заході було представлено 8 куренів Чернігівської області, разом зі своїми отаманами вони вправлялися у силових та творчих змаганнях. Так, на території Чернігівського міського центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю звучали українські народні пісні, танцювався гопак, робилися автентичні фото з патріотичною атрибутикою та багато іншого. Завдяки співорганізаторам заходу – Навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності – козаки та козачки мали змогу дізнатися нові відомості про правила виживання у екстремальних умовах.

Незважаючи на те, що погода значно погіршилася – козацький дух допоміг нікому не змерзнути і в повну силу насолодитися неймовірно яскравим та цікавим заходом. Крім, змагань в урочищі Ялівщина, було проведено конкурс патріотичних малюнків на козацьку тематику. Найкращих майстрів було відмічено та нагороджено під час загального шикування.

«Нам все дуже сподобалося! Особливо станція, де ми мали вдягнутися у національні костюми та зробити пам'ятне фото», - поділилася враженнями Катя, яка ходить на заняття до клубу «Джерельце».

«Я перемогла в конкурсі малюнків, дуже старалася і рада, що зусилля не були даремними», - сказала Тетяна (клуб «Червоні вітрила»).

Завдяки партнерам та спонсорам заходів – Управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту – всі учасники змагань отримали тематичні подарунки: карти України, збірники поезії українських авторів та яскраві блокноти для справжніх патріотів.

За інформацією КЗ «ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі привітали ...
Наступна новина: У Житомирі студенти ...

КОМЕНТАРІ