У Рівненській області практичний web -дизайн опановують творчі та наполегливі

У Рівненській області практичний web -дизайн опановують творчі та наполегливі

14.10.16 10:20 0 586
Завершили вивчення повного курсу професійного навчання слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ групи «Практичний web – дизайн: проектування, створення та супроводження web – вузла».

Не приховують свого захоплення та творчої наснаги слухачі, адже обрали заняття до душі, за покликом серця. Можливо тому випускні практичні завдання вони виконали вдумливо, творчо та професійно.

Серед тем, за якими відбувалося навчання, - «Створення сторінок з використанням технології XHTML+CSS. Редактор web– сторінок Adobe Dream weaver», «Створення динамічних web – сторінок з використанням технології Javascript», «Створення анімаційних компонентів web – сторінок за допомогою технології Adobe Flash», «Основи проектування та просування сайту в мережі Інтернет».

Слухачі з Житомирщини та Рівненщини повністю опанували навчальну програму, продемонструвавши високі результати на іспиті.

Тримісячні навчальні курси дозволили декому адаптувати та запустити свої розробки. Так, Максим Ювковецький здійснив редизайн – оновлену та більш зрозумілу навігацію сайту Рівненської класичної гімназії "Престиж". Теодозій Бойчук – учасник АТО, свій перший сайт присвятив темі автомагазину, зокрема, автодеталям. Євген Ткач відгукнувся на замовлення львівського фермерського господарства ««Ґрін Ґарден» і продемонстрував свою розробку даного веб-ресурсу. Остапюк Олена працювала над розробкою діючого сайту decorbody.pp.ua, який, зокрема, інформує про розпис хною. Євген Ковальчук працював над сайтом – візиткою, використовуючи сучасні бібліотеки зі своїм портфоліо, Тарас Журба запропонував сайт – блог, на якому висвітлюватиме цікаві теми для ознайомлення та обговорення. Віталій Шмачук презентував власну розробку сайту для агрофірми, з цікавою фотогалереєю, застосуванням шаблонів, наданих дизайнерами для роботи. Усі слухачі вдало використовували нові технологій та дотримувалися чіткої структури, що дозволило створити привабливі та динамічні інтернет-проекти.

На іспиті були присутні викладачі Віктор Римар та Ігор Яроцький. Вони виразили вдячність слухачам за проявлений інтерес до навчання.

Посвідчення про підвищення кваліфікації випускникам вручила заступник директора РЦПТО ДСЗ Оксана Зигалова. Вона відмітила гідну підготовку та побажала вдосконалення отриманих навичок і постійного розвитку.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьке вище професійне ...
Наступна новина: У Чернігові пройшли ...

КОМЕНТАРІ