Степан Барна: Для області почесно,що саме тут підписано таку важливу угоду!

Степан Барна: Для області почесно,що саме тут підписано таку важливу угоду!

14.10.16 13:31 0 588
Підписання Угоди про партнерство між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та компанією «Agriteam Canada Consulting Ltd» (Канада) відбулося 12 жовтня у Шумській об'єднаній територіальній громаді.Її уклали у рамках реалізації проекту «Експертна підтримка врядування та економічного розвитку». Підписали Угоду Перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В`ячеслав Негода та заступник директора Проекту ЕДЖ Ксенія Сидоркіна.

«Після цього в Києві буде створено Офіс, де над завданнями децентралізації у кожній галузі працюватиме окрема людина. Тобто проблемами децентралізації в освіті займатиметься одна людина, охорони здоров`я – інша», - зазначив Перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В`ячеслав Негода.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна зауважив, що для області дуже почесно, що такі угоди підписуються саме тут.

Нагадаємо, «Agriteam Canada Consulting Ltd» (Канада) є приватною консалтинговою компанією, яка спеціалізується в підборі провідних канадських і міжнародних фахівців, щоб вирішити деякі з найбільш нагальних економічних проблем і проблем соціального розвитку, з якими стикається весь світ. Компанія працює в різних економіках по всьому світу з метою створення більшої справедливості і процвітання, використовуючи методи, які сприяють розширенню прав і можливостей, самовизначення і стійкості.

Також компанія «Agriteam Canada ConsultingLtd» відповідальна за реалізацію проекту EDGE – «Проекту експертної підтримки врядування та економічного розвитку» – спільного українсько-канадського проекту технічної допомоги, що сприяє реалізації зобов'язань Уряду України щодо запровадження комплексних реформ у країні відповідно до державних програм, національних та міжнародних угод.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінниччині,напередодні ...

КОМЕНТАРІ