Сара Джин Андервуд - актриса з родзинкою

Сара Джин Андервуд - актриса з родзинкою

17.10.16 16:33 0 5322

С. Д. Андервуд - американська модель, актриса і, як не дивно, професійний гравець в покер. Народилася красуня в 1984 році в Портленді, штат Орегон. Після закінчення школи, а потім і Портлендського університету, дівчина вирішує почати кар'єру моделі і в 2005 році приходить на кастинг в журнал «Playboy», встигнувши вже до цього попрацювати в будівельному магазині, а також відомому ресторані «Hooters» в якості офіціантки.

З 2005 року у Сари Джин почалася блискуча кар'єра моделі «Плейбой» - вона з'являлася практично в кожному випуску, а її фотографії користувалися величезною популярністю. Дівчина навіть заробила звання «Playmate» (головна дівчина журналу) в 2006 і 2007 роках. Крім «Playboy» дівчина знімалася і для інших чоловічих журналів.

У тому ж 2007 році Андервуд вирішує спробувати себе в якості актриси. Вона з'являється в невеликій епізодичній ролі в «Дуже епічне кіно». Після цього слідує роль Сари у фільмі «Хлопцям це подобається» в 2008 році, роль Джинджер в комедії «2 мільйони тупих жінок». Також С. Андервуд з'являлася у фільмах «Повелитель Тіней», «Міс Март», «Лицар дня», а також «Зеллвуд».

Сара Андервуд була визнана найсексуальнішою жінкою 2012 року. Так, принаймні вважають читачі журналу Esquire, що присудили 28-річній дівчині цей утішний титул.

Варто відзначити, що раніше красу і сексуальність С. Андервуд оцінили в Playboy: в липні 2006р. вона була визнана "Дівчиною місяця", а в 2007р. - "Дівчиною року". Вона також фігурує в багатьох відео, випущених Playboy.

Тепер модель припала до смаку читачам іншого відомого журналу. Відзначимо, що перемогти С. Андервуд допомогло її захоплення спілкуванням в Інтернеті. У соціальних мережах Twitter і Facebook у неї є акаунти і сотні тисяч "віртуальних" шанувальників.

У червні 2011р. С.Андервуд зробила індивідуальний "голий" велопробіг в американському Портленді, проїхавшись оголеною вулицями міста. У той день велопробіги в підтримку велосипеда, як найбільш екологічного виду транспорту, пройшли в різних містах США. Модель опублікувала фотозвіт зі свого велопробігу в мікроблозі і привернула таким чином до себе увагу американських ЗМІ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тротуарная плитка: ...
Наступна новина: Акриловая ванна – выбор ...

КОМЕНТАРІ