Луцьк: для школярів проведено профілактичну гру «Крок за кроком»

Луцьк: для школярів проведено профілактичну гру «Крок за кроком»

18.10.16 12:40 0 629
6 та 12 жовтня 2016 року Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в рамках виконання Плану спільних заходів з загальноосвітніми закладами м. Луцька, спільно з соціальними педагогами була проведена настільна соціально-профілактична гра «Крок за кроком» для учнів ЗОШ №20 та №13.

Гра є таким методом профілактичного втручання, який дозволяє не лише формально реалізовувати профілактичні заходи, а й дійсно – емоційно захоплює, мотивує підлітків до змін. «Крок за кроком» сприяє набуттю учасниками комплексу знань та формуванню у них навичок відповідальної поведінки щодо власного здоров'я, зокрема, прийняттю виважених рішень, усвідомленню проблем ВІЛ/СНІД та інших наслідків ризикованої поведінки, виробленню власного ставлення до широкого кола питань, пов'язаних зі здоровим способом життя.

Також у ході дискусій та виконання ігрових завдань учасники змогли виробити уявлення, установки з запропонованих тем та сформувати відповідні навички (прийняття рішень, відмови від ризикованої поведінки тощо).

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна відзначив ...
Наступна новина: На Вінниччині в основному ...

КОМЕНТАРІ