Чернігів: Уроки куховарства для дітей з родин,які перебувають у складних життєвих обставинах

Чернігів: Уроки куховарства для дітей з родин,які перебувають у складних життєвих обставинах

18.10.16 18:20 0 691
15 жовтня діти, якими опікується міський Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, вчилися виготовленню хачапурі по-аджарськи. Повчитися справі куховарства та з користю провести своє дозвілля цих дітей гостинно запросив грузинський ресторан «Хінкальня», що знаходиться в торгівельно-розважальному центрі «Hollywood» у Чернігові.

Атмосферу любові та радості для 12 дітей віком 5-12 років з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, в контексті нової соціальної ініціативи створили організатори, аби ці діти відчули небайдужість суспільства до себе та корисно провели свій вільний час.

Майстер-клас для дітей з виготовлення грузинської національної страви провели кухар Гліб Якімчук та старший адміністратор закладу Ольга Шеремет. Після уроку куховарства діти в дружньому колі ласували своїми витворами.

Долучитися до справи куховарського мистецтва в грузинському ресторані «Хінкальня» та навчитися приготуванню хачапурі з сиром зможуть згодом й інші діти. Адже, за словами директора закладу Віктора Старікова такі соціальні акції для дітей, підопічних ЦСССМД, стануть традиційними і проводитимуться щомісяця.

Прес-служба Чернігівської міської ради за інформацією ЦСССДМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині сума ...
Наступна новина: 2-й православний молодіжний ...

КОМЕНТАРІ