Делегація з Тернопільщини відвідала Міжнародну виставку в Польщі

Делегація з Тернопільщини відвідала Міжнародну виставку в Польщі

18.10.16 08:05 0 632
У Польщі в містечку Надажин відбулася Міжнародна туристична виставка World Travel Show. Делегацію з Тернопільщини очолював голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Також взяли участь керівники туристичного і міжнародного напрямків Назар Яворський та Віталій Сікіринський.

Голова Тернопільської ОДА відзначив активну участь туристичного активу, представників відомих в області брендів та меценатів у підготовці до виставки, що дало можливість спільними зусиллями представити Тернопільщину на гідному рівні.

Степан Барна підкреслив, що в області впродовж останнього року додаткова увага приділяється покращенню та розвитку інфраструктури — зокрема посиленими темпами ведеться реконструкція автошляхів.

«В Тернопільському краї численна кількість пам'яток архітектури, релігійних святинь, місць історичної слави тощо. Водночас у нас чудові ландшафти, які відкривають додаткові перспективи для туристичноно сектору. Щоб усе це могли побачити та належно оцінити іноземні й внутрішні туристи - ми працюємо над покращенням інфраструктури та сервісу на Тернопільщині», — наголосив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Акриловая ванна – выбор ...
Наступна новина: На Тернопільщині 91% ...

КОМЕНТАРІ