Під час офіційного візиту до Лодзинського воєводства Республіки Польща делегація Вінниччини взяла участь у IV Міжнародному Конгресі Біоекономіки (+фото)

Під час офіційного візиту до Лодзинського воєводства Республіки Польща делегація Вінниччини взяла участь у IV Міжнародному Конгресі Біоекономіки (+фото)

18.10.16 11:37 0 543
На форумі,який проходив нещодавно у Польщі, міжнародними експертами та фахівцями піднімались питання розвитку біоекономіки в країнах Центральної та Східної Європи.

Міжнародний Конгрес Біоекономіки проводився з метою об'єднання зусиль і створення ефекту «синергії» між зацікавленими сторонами з промисловості, науково-дослідних інститутів, фермерами, фінансовими інститутами і суспільством.

В окрему сесійну панель Конгресу було винесено підписання Протоколу про наміри щодо створення «Форуму Біорегіонів Центральної і Східної Європи» між Лодзинським воєводством та Вінницькою облдержадміністрацією.

Підписували Протокол Маршалек Лодзинського воєводства Вітольд Стемпень та керівник Вінницької делегації, директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Микола Неїлик.

В рамках консорціуму «Форум біорегіонів Центральної і Східної Європи» будуть проводитися спільні заходи:

1. Створення карт потенціалу – спільна оцінка потенціалу біоекономіки (сільське господарство, харчова промисловість, лісове господарство, біомаса, відходи, ґрунти непридатні до використання, наявні технології та промислова діяльність), а також аналіз існуючих ланцюжків доданої вартості;

2. Підготовка регіональних стратегій розвитку біоекономіки (обмін знаннями, створення ефекту синергії);

3. Організація навчань, конференцій, регіональних зустрічей зацікавлених сторін з метою навчання, передачі знань, в т.ч. Європейського конгресу Біоекономіки як спільного стратегічного проекту.

Під час проведення Конгресу делегація Вінницької області ознайомилась з виставкою регіональної продукції, яка виробляється в Лодзинському воєводстві та провела презентацію інвестиційного потенціалу Вінницької області.

Презентацію за результатами візиту наводено нижче.

Презентація.ppt







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як відзначили День ...
Наступна новина: На Тернопіллі у держархіві ...

КОМЕНТАРІ