На Вінниччині в основному ліквідовано наслідки стихії 12- 13 жовтня (+фото)

На Вінниччині в основному ліквідовано наслідки стихії 12- 13 жовтня (+фото)

18.10.16 13:03 0 535
Про це повідомив під час апаратної наради директор Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Вовченко.

Ускладнення погодних умов (дуже сильні дощі, пориви вітру 15-20 м/с) було пов'язане з дією потужного циклону, який прийшов на Україну з Балкан та напередодні натворив лиха на Одещині.

12 жовтня о 13 год. інформацію про можливе ускладнення погодних умов черговий пункту управління облдержадміністрації довів за допомогою централізованої системи оповіщення до керівного складу районних державних адміністрації та міст обласного значення.

Через пориви сильного вітру 15-20 м/с у цей період часу було зареєстровано 11 випадків падіння дерев в населених пунктах та автошляхах області.

13 жовтня через спрацювання систем аварійного захисту електромереж та пошкодження ліній електропередач поривами вітру, у 10 районах області були знеструмлені 34 населені пункти, відключені 14 ліній електропередач та 193 трансформаторні підстанції.

Над відновленням електропостачання у цілодобовому режимі працювали аварійно-відновлювані бригади ПАТ«Вінницяобленерго».

«На 11 годину 14 жовтня електропостачання у населених пунктах області було повністю відновлено»,- повідомив Сергій Вовченко.- Органи управління та сили цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту знаходяться у готовності до дій за призначенням»,- запевнив він.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: для школярів ...
Наступна новина: На Житомирщині активно ...

КОМЕНТАРІ