На Вінниччині відзначено кращих представниківукраїнського козацтва (+фото)

На Вінниччині відзначено кращих представниківукраїнського козацтва (+фото)

18.10.16 08:45 0 509
Напередодні відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва, яке припадає на свято Покрови 14 жовтня, відбулося урочисте нагородження активних учасників козацького руху Вінниччини.

У ході урочистостей до Дня захисника України та Дня Українського козацтва, які відбувалися в залі засідань обласної державної адміністрації, з метою збереження героїчної та духовної спадщини Українського козацтва, виховання у громадян почуття патріотизму та поваги до історичного минулого українського народу, враховуючи історичне значення й заслуги козацтва в утвердженні української державності та його вагомий внесок у сучасний процес державотворення, Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради було нагороджено кращих представників українського козацтва регіону.

Серед нагороджених представники Крайового товариства «Вінницький козацький полк ім. Івана Богуна», Вінницького Козацького Товариства всеукраїнської громадської організації «Українське Реєстрове Козацтво», громадської організації «Вінницький кіш українського козацтва» та інші.

«Українське національне козацтво – невід'ємна частина українського воїнства. Бажаю всім захисникам рідної землі міцного здоров'я та довгих років життя», – побажав присутнім отаман Жмеринського районного товариства «Українське Реєстрове Козацтво» Олексій Гамарник.

Вітаємо зі святом – Днем захисника України та Днем Українського козацтва активістів козацького руху за відродження духовної спадщини Українського козацтва та всіх захисників Батьківщини.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині 91% ...
Наступна новина: Департамент муніципальної ...

КОМЕНТАРІ