Різновиди вбудованих меблів

Різновиди вбудованих меблів

18.10.16 17:36 0 1862

Найпоширеніші види вбудованих меблів включають в себе кілька модифікацій шаф, які монтуються біля стін або в будівельних нішах практично будь-якого відповідного приміщення. Подібне облаштування мають шафи, виконані у вигляді перегородки між суміжними приміщеннями. Конструкція таких шаф зазвичай передбачає розміщення в них найрізноманітніших предметів: від книг до взуття. Додатково обладнуються всілякі висувні і відкидні елементи. Завдяки особливостям розміщення і облаштуванню подібні шафи вимагають значно менших витрат на матеріал при серйозному збільшенні корисного об'єму. До речі, придбати якісні вбудовані меблі ви можете в інтернет-магазині: exwood.com.ua.

Використання вбудованих меблів помітно розширює вільну площу приміщення, скорочує перелік місць, де накопичується пил. Грамотно підібрана конфігурація з вдалим колірним рішенням і підходящої фурнітурою дозволяють повністю перетворити кімнату.

Облаштування вбудованої пристінної шафи спільної кімнати характерно наявністю закритих верхньої і нижньої секцій для зберігання різних речей і середнього ярусу, більш відкритого, для книг, посуду. Комбінації з розсувних і розкривних систем, полиць і ящиків дають величезний простір для творчості.

Конструкція пристінної шафи в спальні обумовлена її призначенням. Для зручного зберігання верхнього одягу і білизни необхідно дотримуватися розміру в глибину не менше 0,55 м. Крім шафи можливе обладнання антресолі над дверима.

Дещо відрізняються пристінні шафи в передпокої. Крім нижнього ярусу для взуття і антресолі вгорі тут є відкрита секція з гачками для верхнього одягу і полка для головних уборів.

Значно більш функціональне навантаження несуть шафи-перегородки. Завдяки можливості розміщення їх в самих різних місцях з'являється можливість проведення своєрідного перепланування приміщень. Залежно від призначення розділених частин кімнат можна розміщувати дверцята з різних сторін і використовувати в самих різних цілях як для зберігання речей, так і для доповнення інтер'єру.

На відміну від квартир старої побудови, більш нові квартири обладнані деякими вбудованими елементами з самого спочатку. Широкий вибір матеріалів для ремонту дозволяє вдосконалити вбудовані меблі і пристосувати її відповідно до своїх вимог до зручності і зовнішнього вигляду. Маючи в багажі базові навички роботи з інструментом і бажання - цілком можливе виготовлення подібних систем своїми руками.

По матеріалам ExWood




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернополі демонтували ...
Наступна новина: Користь і шкода окулярів

КОМЕНТАРІ