Що таке будівництво будинків під ключ?

Що таке будівництво будинків під ключ?

19.10.16 23:09 0 2162

Напевно, кожна людина, що стикається з будівельними та ремонтними роботами, чула про каркасне будівництво будинків, бань та інших будівель під ключ. Багато хто не знає, що означають слова «під ключ», а деякі тільки здогадуються. Далі ми дамо відповідь на питання, що таке будівництво під ключ і допоможе нам в цьому співробітник компанії московської "Імідж Строй": www.moscow-dom1.ru.

Формулювання «будівництво під ключ» означає, що забудовник в особі будівельної компанії приймає замовлення у свого клієнта на виконання будівництва будинку з моменту проектування ділянки до повного виконання роботи і вручення клієнту ключів від готового будинку або квартири. Тобто замовник з виконавцем у момент укладення договору про будівництво під ключ погоджує всі етапи від початку до кінця, після чого приступає до виконання замовлення до повного його завершення.

На сьогоднішній день великим попитом користується будівництво каркасних будинків під ключ за канадською технологією. Такий тип будинків з'явився в нашій країні порівняно недавно і, незважаючи на це, швидкими темпами набирає популярність.

Будівництво будинків під ключ включає в себе розробку повного проекту будинку згідно з вимогами замовника, закладку фундаменту, цокольного поверху, якщо потрібно, гідроізоляцію фундаменту, зведення стін, перегородок, даху, повне утеплення будинку, проводку комунікаційних систем, таких, як каналізація, водопровід, опалення , електропроводка, всі типи оздоблювальних робіт, установку сантехніки, освітлення і навіть встановлення меблів, якщо в договорі зазначений цей пункт.

Замовник повинен відразу після закінчення роботи заселятися в будинок і комфортно проживати, не докладаючи ніяких зусиль. Будівництво будинків під ключ - це ідеальний варіант для людей, які зайняті роботою і не мають вільного часу на рішення будівельних питань, які постійно виникають при традиційному варіанті зведення будинку, лазні або будь-якої іншої будівлі.

Для людей, які люблять паритися в сауні, відмінним варіантом буде лазня з профільованого бруса під ключ. Фахівці, що займаються наданням таких послуг, в обговорені термінів збудують лазню від початку до кінця, вам залишиться тільки заплатити гроші і насолоджуватися її привілеями у вільний від роботи і домашніх справ час. Для того щоб отримати будинок, баню, магазин або будь-який інший об'єкт, виконаний чітко по вашим вимогам, необхідно серйозно ставитися до вибору будівельної компанії, яка буде займатися забудовою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Главные ...
Наступна новина: На Вінниччині,за рахунок ...

КОМЕНТАРІ