Чернівці: Переваги користування Веб-порталом Пенсійного фонду

Чернівці: Переваги користування Веб-порталом Пенсійного фонду

20.10.16 08:59 0 578
Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області нагадує про зручну можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на Ваші пенсійні права, зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до управління.

Принциповою відмінністю від попередніх форм інформування через Інтернет є той факт, що Веб-портал надає електронні послуги кожній особі індивідуально. Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

Електронні послуги, які може отримати користувач на порталі після відповідної реєстрації: отримання інформації з персоніфікованого обліку (для працюючих громадян); отримання інформації про стан розрахунків платників з Пенсійним фондом України (для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців); формування запитів на попередню підготовку документів; отримання інформації зі своєї пенсійної справи (для пенсіонерів) та інше.

Для того, щоб скористатися можливостями Веб-порталу, достатньо лише одного разу завітати до управління Фонду за місцем проживання для реєстрації. Це необхідно зробити для захисту Ваших персональних даних. Детальніше про правила користування Веб-порталом електронних послуг та порядок реєстрації на ньому можна дізнатись безпосередньо на Веб-порталі або в територіальному органі Пенсійного фонду України.

Багато корисної інформації з питань пенсійного забезпечення можна отримати також у відкритому доступі (без реєстрації) на Веб-порталі.

Тож, шановні громадяни, закликаємо Вас скористатися перевагами, які надає Веб-портал електронних послуг вже зараз та заздалегідь потурбуватися про свою майбутню пенсію! (http://portal.pfu.gov.ua).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом жовтня на ...
Наступна новина: Вінничина: «Торгівля людьми ...

КОМЕНТАРІ