На Вінничині прокуратурою вживаються заходи щодо притягнення до кримінальної відповідальності осіб за умисне невиконання рішення суду

На Вінничині прокуратурою вживаються заходи щодо притягнення до кримінальної відповідальності осіб за умисне невиконання рішення суду

20.10.16 17:39 0 529
Прокуратурою Вінницької області виявлено, що одним із фізичних осіб-підприємців Жмеринського району умисно не виконується рішення господарського суду від 04.03.2015, прийняте за позовом Жмеринського міжрайонного прокурора щодо зобов’язання підприємця повернути у власність держави самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,2 га, розташовану в межах прибережно-захисної смуги річки Мурафа та привести її у придатний для використання стан шляхом демонтажу огорожі.

З метою спонукання підприємця виконати вимоги суду 05.06.2015 державний виконавець у його присутності за участі понятих склав акти про зобов’язання повернути земельну ділянку та привести її у придатний для використання стан шляхом демонтажу огорожі.

Однак, установлено, що до цього часу огорожа земельної ділянки не демонтована, земельна ділянка у державну власність не повернута.

За вказаним фактом прокуратурою Вінницької області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На ...
Наступна новина: В Тернополі повідомлення ...

КОМЕНТАРІ