На Вінничині свій перший 10-літній ювілей відзначив будинок сімейного типу сім’ї Єфімових,що у с. Педоси Хмільницького району (+фото)

На Вінничині свій перший 10-літній ювілей відзначив будинок сімейного типу сім’ї Єфімових,що у с. Педоси Хмільницького району (+фото)

20.10.16 12:08 0 588
17 жовтня в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди 10-річного ювілею дитячого будинку сімейного типу сім'ї Єфімових, с.Педоси, що на Хмільниччині.

Привітали родину з славним ювілеєм перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк та заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук квітами та цінним подарунком.

«Ви є гордістю та окрасою Хмільниччини. Десятьом дітям ви подарували материнську любов і батьківське тепло. Я впевнений, що ваше родинне гніздечко є для дітей рідним куточком, куди вони в будь-який час можуть навідатися, отримати розуміння і ласку», - сказав перший заступник голови районної державної адміністрації Павло Горбатюк. Він подякував Світлані Володимирівні та Сергію Вікторовичу за належне виховання, навчання, всебічний розвиток дітей, побажав усім миру, міцного здоров'я, взаємної злагоди та розуміння, Божого благословення.

Родина Єфімових стала гарним прикладом для сімей району. Так, на базі родини Валентини та Миколи Лецьких було створено дитячий будинок сімейного типу в с.Лозова, де виховується 6 дітей, та прийомних сімей Світлани та Віктора Бригас, де виховується 3 дітей с.Слобода-Кустовецька, сім»ї Юрія та Наталії, де виховується 3 дітей с.Лелітка, сім»ї Марії та Михайла Москаленко, де виховується 3 дітей с.Широка Гребля.

Вони також привітали сім'ю Єфімових з першим вагомим ювілеєм.

На сцені виступили з пісенними та віршованими номерами всі діти родини Єфімових.

На екрані присутні мали можливість подивитися світлини з їхнього життя. В залі були представлені на огляд роботи дітей: малюнки, вишивки, вироби з бісеру, витинанки та світлини з життя родини та кожного з вихованців.

На завершення діти та батьки дружно задмухали свічки на святковому тортові та загадали бажання на майбутнє життя.

Варто відзначити, що мама - Світлана Володимирівна Єфімова, як матір-вихователька дитячого будинку сімейного типу, з нагоди 25- річниці незалежності України нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Родина є творчою. Діти малюють, танцюють, займаються ліпленням, бісероплетінням, витинанням, орігамі.

Семеро вихованців відвідували школу мистецтв, саме тому усі родинні та традиційні свята проходять весело та цікаво. Діти грають на скрипці, бандурі, фортепіано, сопілці, акордеоні, баяні та майстерно виконують пісні.







































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: За тиждень у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ