На Вінниччині обговорили проблеми якості надання психологічних та психотерапевтичних послуг населенню м. Вінниці та Вінницької області (+фото)

На Вінниччині обговорили проблеми якості надання психологічних та психотерапевтичних послуг населенню м. Вінниці та Вінницької області (+фото)

20.10.16 18:50 0 536
18 жовтня у приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю облдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему «Якість надання психологічних та психотерапевтичних послуг населенню м. Вінниці та Вінницької області».

Круглий стіл організовано громадською організацією «Прогресивні жінки». На круглому столі громадські активісти, представники влади та спеціалісти із надання психологічних та психотерапевтичних послуг населенню обговорювали наболілі питання, серед яких зокрема було одне з головних – підготовка фахівців та механізми контролю за якістю надання психологічних та психотерапевтичних послуг населенню міста та області .

Організатор заходу та віце-президент громадської організації «Прогресивні жінки» Наталія Сергієнко розповіла, що діяльність їхньої організації спрямована на підвищення якості надання психологічних та психотерапевтичних послуг населенню міста та області. Учасники заходу також обговорили пропозиції щодо реформування вищезазначеної галузі, стандартизації діяльності спеціалістів із надання психологічної та психотерапевтичних послуг учасникам АТО на Сході, внутрішньої переміщеним особам та жертвам домашнього насильства т іншим верствам населення, які потребують такої допомоги.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Історичний ...

КОМЕНТАРІ