Управління культури Луцької міської ради запрошує до співпраці!

Управління культури Луцької міської ради запрошує до співпраці!

20.10.16 09:21 0 539
З метою активізації суспільного діалогу засобами мистецтва, сприяння розвитку інноваційних та сучасних тенденцій мистецтва і культури, створення середовища для розвитку творчих ініціатив і творчої самореалізації мешканців міста управління культури Луцької міської ради запрошує громадські організації, суб'єкти підприємницької діяльності, підприємства та організації, що провадять діяльність у сфері культури і мають досвід реалізації творчих суспільно-значимих проектів, до партнерської співпраці з питань проведення культурно-мистецьких та культурологічних заходів у м.Луцьку в 2017 році.

Пропозиції приймаються до 30 жовтня 2016 року. В управління культури (вул.Богдана Хмельницького,1) необхідно подати заяву, кошторис та концепцію заходу (формат додається).

За результатами розгляду наданих пропозицій Експертною радою управління культури буде сформовано проект Програми культурно-мистецьких та культурологічних заходів у місті Луцьку на 2017 рік.

Перевага надаватиметься інноваційним проектам.

Не можуть бути підтримані проекти, які спрямовані на отримання прибутку, на підтримку політичних партій, а також реалізація яких передбачена поза межами міста.

Детальніша інформація на веб-сайті управління культури: http://culture-lutsk.org.ua/ та за тел. 720 447

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ