Депутати міської ради ознайомилися із проектами договорів про співробітництво із Прилуцькою сільською радою

Депутати міської ради ознайомилися із проектами договорів про співробітництво із Прилуцькою сільською радою

20.10.16 10:02 0 536
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань плпнування соціально — економічного розвитку, бюджету та фінансів. Участь у її роботі взяли заступник міського голови Сергій Григоренко, депутати Микола Романюк, Тарас Шляхтич, Григорій Пустовіт, Богдан Богонос, Сергій Була, Борис Смаль, Микола Дендіберін. Головував на засіданні Павло Данильчук.

Одним із питань, яке розглянули учасники засідання, було затвердження проектів договорів про співробітництво між Луцькою міською радою та Прилуцькою сільською радою. Заступник міського голови Сергій Григоренко зазначив, що задля затвердження договору про співпрацю, спершу потрібно затвердити перелік конкретних напрямків, за якими співпрацюватимуть громади. Він ознайомив депутатів із проектами договорів про співробітництво, серед яких - договір про активізацію культурних послуг, що включає в себе покращення матеріальної бази будинку культури села Прилуцьке. Другий договір передбачає продовження маршруту № 19 від вулиці Карбишева до центру села Прилуцького. Третій має на меті покращення якості надання медичних послуг, зокрема обладнання у Прилуцькому фельдшерсько — акушерського пункту, можливість звертатися за медичною допомогою у міські лікувальні заклади. Решта договорів стосуються покращення інфраструктури села Прилуцьке, надання його мешканцям якісних освітніх послуг та ін.

Луцькі депутати детально проаналізували усі проекти договорів. Більшість членів комісії виступили з підтримкою даного проекту рішення, висловлюючи думку про те, що співпраця із Прилуцьким стане якісним прикладом для інших навколишніх сіл.

У підсумку депутати підтримали проект рішення зі змінами та поправками.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Відбулися ...
Наступна новина: Тернопілля: «Наукові ...

КОМЕНТАРІ