В Луцьку розмір щомісячної плати за навчання у школах естетичного виховання буде збільшено на 10 гривень

В Луцьку розмір щомісячної плати за навчання у школах естетичного виховання буде збільшено на 10 гривень

20.10.16 19:18 0 619
Члени виконавчого комітету прийняли рішення про плату за навчання у школах естетичного виховання. Начальник управління культури Тетяна Гнатів пояснила, що згідно із документом розмір щомісячної плати за навчання у школах естетичного виховання буде збільшено на 10 гривень. Наприклад, розмір щомісячної плати за навчання у Луцькій художній школі становитиме 110 грн. У Луцьких музичних школах №1, №2, №3 навчання гри на музичних інструментах: фортепіано 150,00 грн; гітара 130 грн; скрипка 90 грн тощо.

Відповідно до рішення, звільнено з 1 січня 2017 від плати за навчання у школах естетичного виховання: дітей із багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей загиблих (померлих) військовослужбовців (в т.ч. статус яких не встановлений) та дітей, батьки яких загинули у ході антитерористичної операції; дітей, батьки (члени сім'ї, вітчим) яких призвані на військову службу по мобілізації на виконання указів Президента України «Про часткову мобілізацію» (на підставі довідок, виданих відповідними військовими комісаріатами, а також документів, що засвідчують ступінь споріднення), – на період до часу їх демобілізації; дітей військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, співробітників правоохоронних органів, – на період їх відрядження для участі в антитерористичній операції, забезпеченні правопорядку та охороні державного кордону на території Донецької та Луганської областей (на підставі довідок, наказів тощо, виданих відповідними уповноваженими органами); дітей, батьки (члени сім'ї, вітчим) яких проходили військову службу в зоні проведення антитерористичної операції та отримали статус інваліда війни І-ІІ групи (на підставі копії відповідного посвідчення).

Також передбачено порядок використання коштів, одержаних від плати за навчання у школах естетичного виховання. Вони будуть використані на упорядкування вартості платних послуги, що надаються школами, покращення матеріально-технічної бази та інші видатки шкіл, залучення до навчання дітей пільгових категорій.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Історичний ...
Наступна новина: Чернівці: «Пенсійні» борги: ...

КОМЕНТАРІ