В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

20.10.16 17:41 0 556
Проект рішення виконавчого комітету міської ради

«Про затвердження Положення про оператора електронних систем у м. Тернопіль»

Розробник – управління транспорту, комунікацій та зв'язку Тернопільської міської ради.

Співрозробники – управління економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради, управління правового забезпечення Тернопільської міської ради.

Проект регуляторного акта передбачає порядок організації функціонування електронних систем, що дозволяють ефективне надання послуг з перевезення пасажирів міським пасажирським транспортом незалежно від форм власності, та умови організації та проведення конкурсу з визначення оператора електронних систем у м. Тернопіль.

Проект рішення міської ради «Про затвердження Положення про оператора електронних систем у м. Тернопіль» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційній сторінці міської ради в мережі Інтернету в розділі «Регуляторна політика» та в газеті «Тернопіль вечірній».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в управління транспорту, комунікацій та зв'язку Тернопільської міської ради в письмовій формі:

- поштою за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1;

- факсом 52-15-14;

- електронною поштою за адресою: uprtrans_te@ukr.net .

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ