КП «Чернігівводоканал» реагує на звернення громадян

КП «Чернігівводоканал» реагує на звернення громадян

20.10.16 16:25 0 531
Нещодавно керівництво КП «Чернігівводоканал» зверталося до мешканців міста з проханням повідомляти про відкриті оглядові колодязі на території міста або ті, що просіли і потребують ремонту. Кількість звернень населення з цих питань суттєво зросла. Ремонтні бригади КП «Чернігівводоканал» оперативно реагують на повідомлення громадян, а диспетчерська служба своєчасно інформує підприємства, що відповідають за експлуатацію аварійних колодязів.

Велика кількість дорожньо-ремонтних робіт, що зараз проводяться управлінням ЖКГ та несприятливі погодні умови вплинули на стан дорожнього покриття на території Чернігова. В свою чергу це не могло не позначитися на ситуації з оглядовими колодязями на автошляхах міста. Через підмивання дорожнього полотна відбувається просідання колодязів, що створює небезпеку для водіїв автомобільного транспорту.

Враховуючи те, що оглядові колодязі, розташовані на дорогах, експлуатує декілька організацій – водоканал, газо- та теплопостачальні підприємства, зв'язківці та ін., важливу роль у цих випадках відіграє оперативне інформування служб про відкриті або зруйновані колодязі.

В свою чергу керівництво КП «Чернігівводоканал», розуміючи важливість проблеми, зобов'язало диспетчерську службу підприємства приймати інформацію від населення міста про всі випадки пошкодження оглядових колодязів, та оперативно інформувати про це відповідальні служби підприємств міста.

Після звернення через ЗМІ активність населення щодо інформування диспетчерської служби КП «Чернігівводоканал» про аварійні колодязі на дорогах міста суттєво зросла.

Так, 17 жовтня, протягом дня на підставі звернення громадян ремонтними бригадами КП «Чернігівводоканал» було відновлено колодязі на перехресті проспекту Перемоги – вул. Кирпоноса, по вул. Шевченка, 41 біля магазину «Союз». Про руйнацію колодязя на тротуарі по вул. Шевченка, 14 було повідомлено зв'язківцям, а біля колодязя був виставлений попереджувальний знак. На 18 жовтня заплановано відновлення колодязів по вул. Пирогова 7а, Ушинського 18, на перехресті вул. Кирпоноса – Шевченка біля прокуратури.

Колодязі на території міста або ті, що просіли і потребують ремонту. Кількість звернень населення з цих питань суттєво зросла. Ремонтні бригади КП «Чернігівводоканал» оперативно реагують на повідомлення громадян, а диспетчерська служба своєчасно інформує підприємства, що відповідають за експлуатацію аварійних колодязів.

Велика кількість дорожньо-ремонтних робіт, що зараз проводяться управлінням ЖКГ та несприятливі погодні умови вплинули на стан дорожнього покриття на території Чернігова. В свою чергу це не могло не позначитися на ситуації з оглядовими колодязями на автошляхах міста. Через підмивання дорожнього полотна відбувається просідання колодязів, що створює небезпеку для водіїв автомобільного транспорту.

Завдяки повідомленням небайдужих громадян у диспетчерську службу КП «Чернігівводоканал» було попереджено аварійну ситуацію, яка виникла через руйнацію люку оглядового колодязя на перехресті проспекту Миру та вул. Преображенська. Зламаний люк оглядового колодязя було замінено на новий.

Ремонтною бригадою КП «Чернігівводоканал» була попереджена руйнація каналізаційного колодязя на зеленій зоні по вул. Текстильників. Замість аварійного колодязя було збудовано колодязь з бетонних кілець та замінено частину пошкодженої каналізаційної труби.

Через розкриття залізничних колій та незавершеність ремонту тротуару на перехресті проспекту Перемоги та вул. Жабинського відбулося підтоплення дорожнього полотна та вимивання ґрунту з-під нього. В результаті чого виникло суттєве просідання полотна дороги поруч з оглядовим колодязем водопровідної мережі, що створювало аварійну ситуацію на дорозі. Враховуючи можливі наслідки, КП «Чернігівводоканал» за свій кошт провело попереджувальні ремонтні роботи та повідомило про руйнацію дороги відповідальну організацію «ШБУ-14» та управління ЖКГ міста.

Оглядовий колодязь водопровідної мережі на перехресті проспекту Перемоги – вул. Кирпоноса було відновлено після інформування громадянами Чернігова про наявність проблеми.

Інформація про руйнацію оглядового колодязя на тротуарі за адресою: вул. Шевченка, 14 була передана зв'язківцям, а небезпечне місце позначене попереджувальним знаком.

Керівництво КП «Чернігівводоканал» дякує усім небайдужім громадянам за надану інформацію, адже при активній допомозі громади комунальні служби міста зможуть покращити ситуацію на дорогах та зробити рух автомобільного транспорту безпечним.

У разі виявлення зруйнованого оглядового колодязя на території міста Чернігова, потрібно оперативно проінформувати про це диспетчерську службу КП «Чернігівводоканал» за тел. 67-67-87.

Також можна надіслати повідомлення з фото або відео зруйнованого оглядового колодязя на сторінку КП «Чернігівводоканал» у мережі Фейсбук.

За матеріалами інформаційної служби КП «Чернігівводоканал»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині чесно ...
Наступна новина: У Луцьку розпочалася ...

КОМЕНТАРІ