У Тернополі відкрили оновлені приміщення пожежно-рятувальної частини

У Тернополі відкрили оновлені приміщення пожежно-рятувальної частини

20.10.16 14:12 0 627
Міський голова Сергій Надал взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття оновлених приміщень на території 1-ї державної пожежно-рятувальної частини у Тернополі. За фінансової підтримки міської ради на території частини було збудовано службовий гараж на три виїзди та реконструйовано навчальну башту, яку працівники ДСНС будуть використовувати як тренувальну базу.

у місті працює перша та друга пожежно-рятувальна частини. Також за сприяння Тернопільської міської ради створена комунальна установа «Місцева пожежна команда Тернополя», яка допомагає у гасінні пожеж.

«У Тернополі діє повноцінна пожежна команда, яка здатна вирішити завдання будь-якої складності та оперативно реагувати на нові виклики. Тому вдячний усім рятувальникам за щоденну працю, - зазначив міський голова Сергій Надал. - Міська рада прийняла програму підтримки та розвитку пожежної частини, спрямувала фінансування на вдосконалення технічної бази пожежних частин, завдяки чому й вдалося збудувати гаражі, оновити навчальну башту. Таку співпрацю плануємо продовжувати надалі».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ