Управління поліції охорони Тернопільщини ооновило свій автопарк шістьма новими службовими авто

Управління поліції охорони Тернопільщини ооновило свій автопарк шістьма новими службовими авто

20.10.16 12:30 0 502
Шість нових транспортних засобів від нестимуть патрулювання на вулицях Тернополя. Урочисто передали ключі від нових автомобілів співробітникам Управління поліції охорони Тенопільщини 18 жовтня.

На урочистостях був присутній голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна. Він, як людина цивільна, переконаний, що безпеки багато не буває, особливо в час, коли в державі тривають військові дії.

- Захищати бізнес, захищати своє майно – у цьому мають потребу наші краяни. Тому добре, що поліція охорони оновлюється, стає мобільнішою. Ефективність та оперативність – це те, що ви можете запропонувати людям і вони готові за це платити.

В тому, що робота Управління поліції охорони покращиться, переконані і ті, хто безпосередньо працює з людьми. Начальник центру технічної охорони Управління Олексій Дзюра каже, що тепер тернополяни отримуватимуть ще якісніше та оперативне реагування від охоронців.

Уже за традицією нові автомобілі освятив священик, побажавши тим, хто сідатиме за їх кермо, сумлінно ставитися до своєї праці.

- Ці автівки залишаться у розпорядження поліції охорони обласного центру. Але ми й надалі докладатимемо зусиль, щоб оновити автопарк підрозділів, що дислокуються в районах, - запевнив керівник Управління поліції охорони Тернопільської області Олександр Іващенко. – На ринку охоронних послуг ми витримуємо конкуренцію. І придбання нових автомобілів а в майбутньому оновлення пульту центрального спостереження, який плануємо зробити найсучаснішим і найкращим в Україні – свідчення того, що люди довіряють нам свою безпеку та безпеку свого майна.

Після наказу керівника Управління патрулі охорони приступили до несення служби.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підозрюваних у нападі на ...
Наступна новина: На Вінниччині призначено ...

КОМЕНТАРІ