На Тернопільщині відновив роботу ще один цукровий завод

На Тернопільщині відновив роботу ще один цукровий завод

20.10.16 11:16 0 502
В рамках робочої поїздки в Гусятинський район Голова Тернопільської ОДА Степан Барна відвідав Хоростківський цукровий завод. Підприємство лише нещодавно розпочало роботу після дворічного простою, і є третім цукровим заводом на Тернопільщині, роботу якого вдалося відновити.

За словами Голови Тернопільської ОДА, ключовим моментом у тому, що в області більш стабільно починають працювати промислові підприємства є те, що місцеві жителі отримують роботу – а отже, не мають потреби виїжджати за кордон на заробітки. Середня заробітна плата в поточному сезоні на Хоростківському ТОВ «Компанія «Галичина цукор» складає 6 тис грн.

Окрім того, важливим позитивним фактором для області є сплата підприємством податку в місцевий бюджет. Як повідомив директор виробництва Анатолій Музикант, з травня по 1 жовтня 2016 року було сплачено в місцевий бюджет податку 1,3 млн.грн., за жовтень планується сплатити ще близько 700 тис грн. На фонд заробітної плати на підприємстві цьогоріч уже спрямовано близько 6 млн грн, ще 3,9 млн грн складають нарахування тільки за жовтень.

В той же час, лояльне ставлення та готовність до співпраці з боку влади знаходить відгук серед підприємців. Отримавши можливість вести бізнес в комфортних умовах, вони готові до участі у співфінансуванні інфраструктури району. Зокрема, досягнуто попередньої домовленості у виділені коштів на ремонт дороги у м.Хоростків, вул. Заводська.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Міський голова ...

КОМЕНТАРІ